Guardiola: Messi ile ilgili planımız yok | Pochettino'dan kaçamak yanıtlar

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, 10 numaranın Grealish'e ait olduğunu belirterek Messi ile ilgili bir planları olmadığını söyledi. PSG Teknik Direktörü Pochettino ise Messi'ye olan ilgilerini inkâr etmedi ancak sorulara kaçamak yanıtlar verdi.

Son Güncelleme:

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, 10 numaralı formayı Jack Grealish'in giyeceğini belirterek "Messi'nin Barcelona'da devam edeceğini düşünüyorduk. Planlarımızda Messi yok" diye konuştu. 

Guardiola, Messi'nin ayrılık haberiyle ilgili olarak "Benim için, herkesi için bir sürprizdi. Laporta nedenini açık olarak anlattı. Bir Barcelona taraftarı olarak onun kulüpte kalmasını çok isterdim, hayatımda gördüğüm en sıra dışı oyuncu" diye konuştu. 

le 10 sport ise Manchester City'nin 34 yaşındaki futbolcu için 3 yıllık bir sözleşme önerdiğini, sözleşmenin son yılının New York City takımını kapsadığını iddia etti. 

PSG cephesi

Paris Saint Germain'in teknik direktörü Mauricio Pochettino ise Messi sorusu üzerine "PSG, hedeflere ulaşmak için transfer pazarında ihtiyatlı ama güçlü bir biçimde çalışıyor. Dün ne olduğunu biliyoruz ancak yarın Troyes'a karşı oynayacağımız maçı düşünüyoruz" dedi.

Pochettino "Kulüp çalışıyor, tüm olasılıkları analiz ediyoruz ve Messi de onlardan biri" derken Messi'nin gelmesi halinde Mbappe'nin takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara ise gülerek "Hayır" yanıtını verdi. 

Öte yandan Athletic, Pochettino'nun Messi ile görüştüğünü iddia etti. Gazeteci Fabrizio Romano ise PSG'nin doğrudan Messi ile transfer görüşmelerine başlamak için hazırlık yaptığını yazdı. 

Messi'nin gelmesi halinde Neymar'ın 10 numaralı formayı Arjantinli yıldıza teslim edeceği de konuşulan iddialar arasında yer alıyor.  

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber