Göztepe zirve yürüyüşünü sürdürüyor

TFF 1. Lig'in 10. haftasında Göztepe deplasmanda karşılaştığı Keçiörengücü'nü 1-0 yenerek ligde üst üste 5. galibiyetini aldı ve yükselişini sürdürdü.

Son Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 10. haftasında Keçiörengücü ile Göztepe karşı karşıya geldi.

Keçiören Aktepe Stadyumu'nda karşılaşmada Göztepe, Ankara temsilcisini 38. dakikada Kenneth Mamah'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek ligde üst üste 5. galibiyetini aldı.

Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, puanını 20 yaparak ligde 2. sıraya yükselerek lider Eyüpspor'u takibini sürdürdü, Keçiörengücü ise 14 puanda kalarak 7. sırada yer aldı.

Ligin 11. haftasında Göztepe sahasında Kocaelispor'u konuk edecek, Keçiörengücü ise deplasmanda Çorum Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

KOKOVIC: TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM

TFF 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşılaşan ve sahadan 1-0 galip ayrılan Göztepe'de Teknik Direktör Radomir Kokovic, maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kokovic, takımıyla çok gurur duyduğunu belirterek, "Maçtan önce de çok zor bir karşılaşma olacağını belirtmiştim. Çünkü Keçiören çok mücadeleci ve iyi bir takım. Ayrıca sahalarında da çok iyi oynuyorlar. Zor bir maç olacağını biliyorduk. 10. haftayı geride bıraktık ve hala deplasmanda gol yemedik.

Bu nedenle takımımla çok gurur duyuyorum. Oyuncularımı gerçekten fazlasıyla tebrik ediyorum, çünkü hepsi gerçekten bu kulüp için her şeylerini vermeye, büyük fedakarlık yapmaya hazırlar" ifadelerini kullandı.

TFF 1. Lig'de günün diğer sonuçları:

Tuzlaspor-Erzurumspor FK: 0-1
Boluspor-Bodrum FK: 2-1
Kocaelispor-Gençlerbirliği: 2-2

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber