Göksenin Köksal: "Fenerbahçe'de yenilme psikolojisi var"

Galatasaray Nef Basketbol Takımı Kaptanı ve aynı zamanda milli takımda forma giymiş Göksenin Köksal samimi açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme:

ECEM DİNÇKAL - HABER GLOBAL

Göksenin Köksal sezonu değerlendirdi, “Sezonda kötü giden dönemler oldu. Sakatlıklar yaşadık ama koçumuz toparlanmamızı sağladı. Kimse inanmazdı yeni koçun gelip 9/9 yapacağına. Takımın birbirine inancı arttı. Koç, bizi şampiyon olacağımıza inandırdı. Andreas Pistiolis gelmeden önce takımın kendine güveni  yoktu” dedi.

Köksal: “Fenerbahçe taraftarına saygım sonsuz ama inşallah yenmeye devam ederiz. Bütçeleri çok yüksek ve bize karşı kaybediyorlar. Bu yüzden yenilme psikolojileri var. Biz Galatasarayız ve Türkiye’nin en büyük camiasıyız. “

Göksenin Köksal  Trabzonspor şampiyonluğunu da değerlendirdi: “Galatasaray’ın şampiyon olma durumu yoktu. Fenerbahçe’den ziyade Trabzonspor’un şampiyon olmasını istedim. Sonuçta Trabzonspor memleketimizin takımı. Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemem. Hiçbir Galatasaraylı, Fenerbahçe’nin  şampiyon olmasını istemez” sözlerine yer verdi.

Milli Takım kaptanlığı hayalinden bahsetti

Köksal, “Milli takımın kaptanı olmak hedefim. İnsanların yerine geleyim gibi bir şey demiyorum ama milli takım kaptanı olmak istiyorum” dedi.

Göksenin Köksal, Melih Mahmutoğlu 2 katı para teklif etse Fenerbahçe’de oynamam demiş. Sen 2 katına Fenerbahçe’de oynar mıydın sorusuna; “Melih Galatasaray’da oynadı. Ama kaptan olduktan sonrası için oynamam demiş olabilir. Ben Fenerbahçe’de oynamam.” dedi.

Köksal: ”Hayatımda gördüğüm en büyük taraftar, Galatasaray taraftarıdır"

Köksal Galatasaray taraftarına da övgüler yağdırdı: “Bursaspor antrenörü  Türkiye’deki en iyi atmosfer bu demiş kendileri için. Taraftarımız bizi kazanmasak da yalnız bırakmıyor. Taraftarlar sayesinde kazandığımız maçlar var. Bursaspor, Galatasaray’ı göremedi. Sinan Erdem’i görmelerini çok isterdim.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber