Gaziantep FK, milli futbolcu Ertuğrul Ersoy'u kiraladı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Fransa 2. Ligi ekiplerinden Le Havre'de forma giyen milli stoper Ertuğrul Ersoy'u kadrosuna kattığını açıkladı

Son Güncelleme:

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Fransa 2. Lig takımlarından Le Havre'de forma giyen milli futbolcu Ertuğrul Ersoy ile satın alma opsiyonuyla 1.5 yıllık kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ertuğrul Ersoy, Başkan Vekili Cevdet Akınal’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

Açıklamada, “Ertuğrul'a kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

ERTUĞRUL ERSOY TRANSFER SÜRECİNİ ANLATTI

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nin kadrosuna kattığı milli futbolcu Ertuğrul Ersoy, transfer süreciyle ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından kulüp içerisindeki incelemeleri ve imza sürecine ilişkin video paylaşan genç stoper, Gaziantep şehrinin futbolda attığı "vizyoner" adımların kendisini bu şehre getirdiğini aktardı.

23 yaşındaki futbolcu, "Beni yeniden heyecanlandıracak projeyi ve bu projeye inanan insanları Gaziantep'te buldum. Bana yaklaşımlarından dolayı transfer sürecimde emek harcayan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

ERTUĞRUL ERSOY'UN LE HAVRE PERFORMANSI

2019 yazında 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Bursaspor'dan Le Havre'ye transfer olan Ertuğrul Ersoy, geçen süreçte Fransız takımıyla 35 resmi maça çıktı ve 1 asist kaydetti.

Ertuğrul Ersoy, Bursaspor formasıyla Süper Lig'de 88 maçta görev yapmış ve 4 gol atmıştı.

Kaynak: AA

Sonraki Haber