Galatasaraylı taraftarlar 3 yıl 10 ay sonra Kadıköy’de

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Stadyumu ile taraftarla bir araya gelen Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, “Hak eden biz olalım. İnşallah hak eden kazansın' açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme:

Galatasaray taraftarları akşam oynanacak derbi için Saracoğlu'na doğru yola çıkmak için topladı. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ise stadın önüne gelerek yolculuk öncesi taraftarla buluştu. Derbide desteklerini beklediklerini ve Fenerbahçe'yi taraftar için yeneceklerini söyledi. Taraftarla fotoğraf çektirdi.


GALATASARAY TARAFTARI 3 YIL 10 AY SONRA KADIKÖY’DE

Galatasaraylı taraftarlar son olarak 23 Şubat 2020’de Kadıköy deplasmanında yer almıştı. Sarı-kırmızılı taraftarlar 3 yıl 10 ay sonra Fenerbahçe derbisinde deplasman tribününde yer alacak.

“HAK EDEN BİZ OLALIM”

Timur, "Hak eden biz olalım. İnşallah hak eden kazansın" ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarı, Saracoğlu'na 25 otobüsle gitti.

ZANİOLO'DAN FENERBAHÇE DERBİSİ PAYLAŞIMI

Sezon başında Galatasaray'dan Aston Villa'ya giden Nicolo Zaniolo, Fenerbahçe derbisi öncesinde "İyi şanslar Galatasaray" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

LORİK CANA’DAN DERBİ TAHMİNİ

Galatasaray'ın eski futbolcularındanLorik Cana, Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesinde TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Derbide Galatasaray'ın kazanmasını beklediğini söyleyen, "Derbiler bambaşka maçlar. Ligdeki konumunuzu, bir sonraki maçın ne olduğunu unutuyorsunuz ve sadece maça odaklanıyorsunuz. Fenerbahçe - Galatasaray derbileri, dünyanın en büyük derbilerinden biri. Maçı tahmin etmek çok zor, ikisi de iyi takım. İki takım da ligin geri kalanından daha kaliteli ancak ben Galatasaray'ın 2-1 kazanacağını düşünüyorum. Derbide forvetlerin ön plana çıkacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'de Dzeko'nun büyük bir etkisi var” değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber