Galatasaraylı Eyüp Aydın taraftardan özür diledi

Galatasaray'ın genç oyuncusu Eyüp Aydın, şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkarken seçtiği şarkı konusunda bir karışıklık yaşandığını belirterek taraftardan özür diledi.

Son Güncelleme:

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray Rams Park'ta düzenlenen törenin ardından kupasına kavuştu.

Kutlamada kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular tek tek anons edilerek platforma davet edildi.

Genç oyuncuların sahneye çıkmasıyla devam eden kutlamada ismi anons edilen futbolcular, seçtikleri şarkı eşliğinde taraftarın önüne çıktı.

Sarı-kırmızılıların genç futbolcusu Eyüp Aydın, şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkarken seçtiği şarkı hakkında bir açıklama yaptı.

"YANLIŞ ANLAŞILMAYA NEDEN OLDUYSA ÖZÜR DİLERİM"

19 yaşındaki isim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Büyük Galatasaray camiasına; Kupa töreninde yaşanan bir karışıklık hakkında sizlere açıklama yapmak istiyorum. Törene çıkarken benim seçtiğim şarkı olan Müslüm Gürses'ten "Seni yazdım" yerine, yanlışlıkla "Küskünüm" şarkısı çalındı. Bu durumun tamamen bir hata sonucu gerçekleştiğini ve kesinlikle benim isteğim doğrultusunda olmadığını belirtmek isterim.

Bu yanlış anlaşılma nedeniyle herhangi birine veya Büyük Galatasaray camiasına karşı bir serzenişte bulunduğum düşünülmüş olabilir. Ancak böyle bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Yanlış anlaşılmaya neden olduysa bu karışıklık için hepinizden özür dilerim. Anlayışınız için teşekkür ederim."

Eyüp Aydın bu sezon Galatasaray'da tüm kulvarlarda toplam 12 karşılaşmada sahaya çıkarken 2 asistlik performans ortaya koydu.

Sonraki Haber