Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey, Bayern Münih yolunda! Sağlık kontrolü için Münih'e gidiyor

Transfer dönemi kapanmadan kadrosunu bir sağ bekle güçlendirmek isteyen Bayern Münih yeniden Sacha Boey için girişimlere başladı. Alman basını, Fransız sağ bekin yarın sağlık kontrolünden geçeceğini duyrdu

Son Güncelleme:

Sağ bek transferi için bir süredir Kieran Trippier ve Nordi Mukiele ile görüşmelerde bulunan Bayern Münih, iki oyuncunun da kulüplerini ikna edemedi.

Alman gazetesi BILD'in haberine göre Bayern Münih, Sacha Boey'yi kadrosuna kattı.

Fransız sağ bekin yarın Münih'e giderek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın bu transferden en az 20 milyon Euro bonservis bedeli beklentisi olduğu iddia ediliyor.

İSTANBULSPOR MAÇININ KADROSUNA ALINMADI!

Sacha Boey, Galatasaray'ın bu akşam oynadığı İstanbulspor maçında 'ağrıları nedeniyle' son anda maç kadrosundan çıkartılmıştı.

Piyasa değeri 22 milyon Euro olarak tahmin edilen 23 yaşındaki Fransız sağ bekin Galatasaray'la 1.5 yıllık sözleşmesi kaldı.

SACHA BOEY'İN GALATASARAY KARİYERİ

2021 yazında Rennes'den 1 milyon 150 bin Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Sacha Boey, üçüncü sezonunu geçirdiği Galatasaray'da bugüne dek 83 resmi maçta görev yaparken 4 gol - 4 asistlik performans sergiledi.

Kariyerindeki ilk şampiyonluğu geçtiğimiz yıl Galatasaray'da yaşayan Fransız savunmacı, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sonraki Haber