Galatasaray'dan Osame Sahraoui için teklif

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Norveç ekibi Valerenga'nın genç sol kanat oyuncusu Osame Sahraoui için resmi teklifte bulundu.

Son Güncelleme:

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız veren Galatasaray için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

Norveç televizyonu TV2'nin haberine göre; Galatasaray, Valerenga forması giyen Fas asıllı Norveçli sol kanat oyuncusu Osame Sahraoui için kulübüne 2 milyon Euro'luk bir resmi teklifte bulundu. Ancak bu teklif Valerenga tarafından reddedildi. Norveç temsilcisi Galatasaray'a daha yüksek bir bonservis bedeli, daha az taksit ve daha çok teminat talep ettiğini iletti.

Foot Mercato'nun haberine göreyse; Galatasaray reddedilen teklifinin ardından Valerenga'ya 3 milyon Euro'luk yeni bir teklif sundu. Kulüplerin görüşmeleri sürüyor.

OSAME SAHRAOUI'NİN KARİYERİ

Futbola Valerenga altyapısında başlayan Osame Sahraoui, 3 yıldır A takımda oynuyor ve bugüne dek forma giydiği 83 resmi maçta 32 gole doğrudan katkı (13 gol - 19 asist) sağladı.

21 yaşındaki sol kanat oyuncusunun kulübüyle yaklaşık 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber