Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük çalım

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile girdiği Abdülkerim Bardakcı rekabetinin ardından bir isme daha kanca attı.

Son Güncelleme:

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'la anlaşma sağlayan Galatasaray transferde atağa geçti. Sarı-kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı'nın imzasının ardından Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu bir diğer yıldız için transfer teklifinde bulundu.

WILLIAM CARVALHO'YA KANCA

Milliyet'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ın elinden Kazımcan Karataş'ı, Fenerbahçe'nin elinden ise Abdülkerim Bardakcı'yı kapan Galatasaray, sarı-lacivertlilere bir transfer çalımı daha atmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer listesinde bulunan Real Betisli William Carvalho'yu transfer listesine ekledi.

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ısrarla takımda görmek istediği 30 yaşındaki oyuncu için devreye girdi. Galatasaray'ın Real Betis'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan William Carvalho için La Liga temsilcisine Fenerbahçe'den daha iyi bir transfer teklifi sunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılılar, William Carvalho'yu transfer etmesi halinde ezeli rakibine bir gol daha atmış olacak.

Betis ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri 16 milyon Euro. Carvalho, geçtiğimiz sezon İspanyol ekibinin formasıyla 49 maçta sahaya çıkarken 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Portekiz Milli Takımı'nın da değişmez isimleri arasında yer alan tecrübeli ön libero, milli formayı 72 kez giyme başarısı gösterdi. 30 yaşındaki futbolcu lu karşılaşmalarda 5 gol ve 3 asist kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber