Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Christian Luyindama ve İsmail Çipe'nin sözleşmeleri uzatıldı!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray, iç transferde İsmail Çipe, Christian Luyindama ve Taylan Antalyalı'nın sözleşmelerini uzattı.

Son Güncelleme:

Galatasaray, iç transferde üç ismin sözleşmesini uzattı.

Sarı-kırmızılılar, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İsmail Çipe'yle 2023 Haziran, Christian Luyindama'yla 2024 Haziran, 1.5 yıllık kontratı kalan Taylan Antalyalı'yla da 2026 Haziran'a kadar sürecek yeni sözleşmelerin imzalandığını duyurdu.

2018/19 sezonunun devre arasında 8 milyon Euro (kiralama & bonservis bedeli) karşılığında Galatasaray'a transfer olan Luyindama, sarı-kırmızılı forma altında bugüne dek 75 maça çıktı, 5 gol - 2 asist'lik performans sergiledi.

2019/2020 sezonunun başında bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Taylan Antalyalı ise şimdiye dek sarı-kırmızılı formayı 76 kez terletti, 2 gol - 8 asist'lik performans ortaya koydu.

Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan İsmail Çipe, sarı-kırmızılı takımda Muslera ve Fatih Öztürk'ün ardından 3. kaleci konumunda bulunuyor ve şimdiye kadar yalnızca 9 maçta forma giydi, kalesinde ise 13 gol gördü.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber