Galatasaray'da Sergio Oliveira şoku!

Galatasaray, Sergio Oliveira'nın göğüs kasında kopuk tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını duyurdu

Son Güncelleme:

Galatasaray, Sergio Oliveira'nın göğüs kasında kopuk tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını duyurdu. 

Sarı-kırmızılılardan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Antrenman öncesi tesisteki fitness merkezinde bireysel kuvvet çalışması sırasında göğüs kasında (pectoralis major) kopuk oluşan futbolcumuz Sergio Oliveira’nın tedavisine başlanmıştır. Tedavi protokolü, yapılacak ileri tetkikler sonrası netleşecektir" ifadelerine yer verildi.

NTV'nin verdiği bilgiye göre; Yıldız futbolcu tedaviye göre yaklaşık 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak. Ameliyat olursa süre 6 haftaya kadar uzayabilir.

FATİH KARAGÜMRÜK HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ

Galatasaray, Süper Lig’in 17. haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesislerinde dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, topa sahip olma çalışmasının ardından orta-şut çalışmasıyla sona erdi.

Sarı-kırmızılı ekip, 17 Aralık Pazar günü saat 17.00’de yapacağı idmanla Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürecek.

DURSUN ÖZBEK: "UEFA AVRUPA LİGİ’NDE KUPAYA UZANMAK İSTİYORUZ"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Yolumuza UEFA Avrupa Ligi’nde devam edeceğiz. Orada başarılı olmayı bekliyoruz. İyi bir takımımız var. İyi oynuyoruz. Şans bizim yanımızda olacak. UEFA Avrupa Ligi’nde kupaya uzanmak istiyoruz” dedi.

Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda düzenlenen 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) gelenekselleşmiş ‘Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması'nın ödül törenine katılan Başkan Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde iyi maçlar oynadıklarını belirten Özbek, “Şampiyonlar Ligi’nde devam etmeyi çok arzu etmiştik. Güzel de maçlar oynamıştık. Danimarka’da şans bizim yanımızda değildi. Yolumuza Avrupa Ligi’nde devam edeceğiz. Orada başarılı olmayı bekliyoruz. İyi bir takımımız var. İyi oynuyoruz. Şans bizim yanımızda olacak. UEFA Avrupa Ligi’nde kupaya kadar uzanmak istiyoruz. Beklentimiz çok yüksek, bu yüksekliğe bağlı olarak başarılı sonuçlar alacağız. Danimarka’da çok güzel taraftarımız vardı. İnşallah Avrupa Ligi’nde sonuna kadar devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber