Galatasaray'a Angelino müjdesi!

Galatasaray'ın kiralık sözleşmesini feshetmek istediği İspanyol sol bek Angelino'ya İtalya'dan Torino, Fransa'dan ise Marsilya talip oldu.

Son Güncelleme:

Galatasaray, sezon başında 1.5 milyon Euro ödeyerek RB Leipzig'den kiraladığı İspanyol sol bek Angelino'yla yollarını ayırmanın yolunu arıyor.

Kiralık sözleşmesinde "20 maçta oynarsa 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu otomatik olarak devreye girer" maddesi bulunan Angelino, şu ana dek Galatasaray formasıyla 19 maçta görev yaptı. Sarı-kırmızılı formayı son olarak 12 Aralık'ta Kopenhag'a karşı terleten İspanyol savunmacı, opsiyonun devreye girmemesi için o tarihten sonra kadroya alınmadı.

RB Leipzig'le ilgili maddenin kaldırılması için görüşmelerde bulunan ancak sonuç alamayan Galatasaray'da Angelino'nun menajerine takım bulması yönünde talimat, aksi halde sezonun kalan bölümünde forma giyme şansı olmadığı yönünde bilgi verildi.

İTALYAN VE FRANSIZ KULÜPLERİ DEVREYE GİRDİ

İtalyan muhabir Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Sol bek arayışındaki Torino, Angelino için devreye girdi. Torino'nun Angelino'yu 4-5 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonuyla kiralamayı hedeflediği belirtildi.

Fransız gazetesi L'Equipe ise; Brezilyalı sol beki Renan Lodi'yi ara transfer döneminde 23 milyon Euro karşılığında Suudi kulübü Al-Hilal'e satan Marsilya da Angelino için devreye girdi.

ANGELINO'NUN GALATASARAY PERFORMANSI

Sarı-kırmızılı takımda yıllık 2.3 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki İspanyol sol bek, 1 gol - 1 asist üretti.

Sonraki Haber