Galatasaray taraftarlarından denizin altında şampiyonluk kutlaması: "Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet'in Galatasaraylı çocuklarıyız"

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu su altında yaptığı etkinlikle kutladı.

Son Güncelleme:

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri, Süper Lig şampiyonluğunu denizin altında kutladı. Dalış teknesiyle Dalyan Koyu'na açılan grup, Galatasaray formalarıyla deniz dibine dalarak, Türk Bayrağı ve "Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet'in Galatasaraylı çocuklarıyız" yazılı pankart açtı. Şampiyonluk kutlamalarının denizde ya da karada fark etmediği söyleyen taraftarlar, farklı bir anı yaşadıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA

Derbi galibiyetini sarı-lacivertli taraftarlar Bağdat Caddesi'nde kutladı Derbi galibiyeti sonrası Fenerbahçe'ye Samandıra'da coşkulu karşılama Galatasaraylı taraftarlar Florya'ya akın etti: Derbi yenilgisi sonrası takıma moral verdiler Fenerbahçe durmuyor! Bu kez de Hababam Sınıfı: 10 kişi de olsa... Fenerbahçe'den Galatasaraylıları kızdıracak "19.05" göndermesi 19 Mayıs'a özel BMU Motokros Şampiyonası heyecanı sona erdi