Galatasaray, SOCAR'la sponsorluk anlaşması imzaladı

Galatasaray, Azerbaycan'ın enerji devi SOCAR ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandığını ve sarı-kırmızılı takımın tüm Avrupa maçlarında forma göğüs sponsorunun SOCAR olacağını duyurdu.

Son Güncelleme:

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü ve Azerbaycan’ın enerji devi SOCAR arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere tüm branşları kapsayan üç yıllık Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları sözleşmesi imzalandı.

Yapılan anlaşmaya göre Galatasaray Spor Kulübü enerji sponsoru olan SOCAR, sarı kırmızılı takımın UEFA organizasyonu altında oynayacağı tüm Avrupa maçlarında giyeceği formanın göğüs kısmında da yer alacak." ifadelerine yer verildi.

ÜÇ YIL İÇİN 15 MİLYON EURO!

Galatasaray'dan mali detaylarla ilgili KAP'a yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"Şirketimiz, Galatasaray Spor Kulübü ve SOCAR Turkey Enerji A.Ş. arasında, toplam 3 (üç) sezon için geçerli olacak şekilde bir Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları Sözleşmesi imzalanmıştır.

SOCAR Turkey Enerji A.Ş., işbu Sözleşme uyarınca her bir sözleşme yılı için EURO 5.000.000 + KDV olmak üzere toplamda EURO 15.000.000 + KDV ödeme yapacaktır. Sponsorluk bedelinin şirketimiz ile Galatasaray Spor Kulübü ile dağılımı ise bilahare açıklanacaktır."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber