Galatasaray - PAOK maçı biletleri satışta: İşte fiyatlar...

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçı olan PAOK karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları 1000 TL'den başlıyor.

Son Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında 25 Eylül Çarşamba günü saat 22:00'de Yunanistan temsilcisi PAOK ile karşı karşıya gelecek.

Sarı kırmızılılar, PAOK maçı biletlerinin satışa sunulduğunu duyurdu.

PAOK MAÇI BİLET FİYATLARI

Bilet satışına ilişkin Galatasaray'dan şu açıklama yapıldı:

"Futbol takımımız, UEFA Avrupa Ligi Turu 1. maçında, 25 Eylül Çarşamba günü saat 22.00’de PAOK takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 23 Eylül Pazartesi günü GS Logolu passolig kartlarına passo.com.tr ve passo uygulaması üzerinden satışa sunuldu.

Taraftarlarımız Passo hesapları üzerinden sadece kendileri adına bilet satın alabileceklerdir. Passo hesaplarından bir başka kişi adına bilet alımı mümkün olmayacaktır. (Passo hesap sahibi ile bilet sahibinin aynı kişi olması zorunludur.)

Resmi bilet satış kanalları dışındaki usulsüz bilet satışlarını engellemek ve taraftarlarımızın mağdur olmaması adına, PAOK karşılaşmasına ait satışı yapılan biletler maç günü de dahil olmak üzere transfere kapalı olacaktır.

Kombine sahipleri, gidemeyecekleri maç için önceden belirledikleri kişiler dışında, kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak sadece kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2025-2026 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

6222 Sayılı kanuna göre ilgili federasyon, spor kulüpleri ve yetkili diğer kişiler tarafından uygun görülen yerler ve görevliler dışında Loca, Vip, Kombine ve Bilet satışı yapılamaz. İlgili federasyon, spor kulüpleri ve yetkili diğer kişiler tarafından uygun görülen yerler ve görevliler dışında bilet satışı yapanlar altı aydan bir yıla kadar hapis ve yüz günden iki bin güne kadar adli para cezası, değerinin üstünde bilet satışı yapanlar ise bir yıldan üç yıla kadar hapis ve iki yüz elli günden beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılmaktadır.

Bu kapsamda Kulübümüzün tarafı olduğu spor müsabakalarına ilişkin olarak loca, kombine ve sair biletleri satın almak için yalnızca Kulübümüzün ilgili birimlerine başvurulması gerektiğini, Kulübümüz haricinde herhangi bir şahıs veya kurumdan bilet satın alınmaması gerektiğini önemle hatırlatmak isteriz.

Tarafınız ile iletişime geçerek Kulübümüzün tarafı olduğu spor müsabakaları için bilet satışı yapmak isteyen şahıs ve kurumlara itibar edilmemesini ve bu kişi ve kurumların da info@galatasaray.com mail adresi üzerinden tarafımıza bildirilmesini rica ederiz.

Tüm kategoriler yemeksizdir. İsteyen taraftarlarımız ekstra ücret ödeyerek yiyecek-içecek satın alabilirler.

Stat otoparkımız yalnızca sezonluk otopark kartı satın alan kombine sahiplerinin kullanımına açıktır. Bilet alan taraftarlarımız için, maçlık stad otopark kullanım hakkı bulunmamaktadır.

Passolig Hizmet Bedeli ücrete dahildir.

Rams Park Aslanlı yol gişeleri haftanın her günü 09.00 - 18.00 arası hizmet vermektedir.

Çağrı Merkezi no: 444 1905

Size en yakın aktif satış noktalarını www.nkolay.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 1 (bir) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Her taraftarın passolig kartı olması zorunludur.

Passolig kartı olan taraftarlarımız, passolig çağrı merkezinden bilet alımı ve transferini gerçekleştirebilirler.

Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

0-6 yaş ücretsizdir.

E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir."

Sonraki Haber