Galatasaray ligde hız kesmiyor! Üst üste 6. galibiyet

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

Son Güncelleme:

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında Ankaragücü'nü ağırladı.

Rams Park'ta oynanan mücadeleye ev sahibi takım oldukça baskılı başladı. Sarı-kırmızılılar girdiği pozisyonlardan faydalanamazken, ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın 2. yarısına oyuncu değişikleriyle başlayan Ankaragücü, 48. dakikada Renaldo Cephas'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Cimbom'un bu gole cevabı ise gecikmedi. Maçın 56. dakikasında Wilfried Zaha, Angelino'nun pasında yaptığı düzgün vuruşla skoru 1-1'e getirerek, Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydetti.

Golden sonra baskısını iyice arttıran Galatasaray, 69. dakikada Hayrullah Bilazer'in kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçti.

Ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkaran Galatasaray puanını 19'a yükseltirken, bu sezonki 3. yenilgisini alan başkent temsilcisi ise 6 puanda kaldı.

Galatasaray ligin 8. haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk olacak, Ankaragücü ise sahasında Kayserispor ile karşılaşacak.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber