This browser does not support the video element.

Galatasaray, Kerem Demirbay'ı böyle duyurdu: Salı gecesi İstanbul'a bir adam indi, elinde bir bavul, içinde parçalı bir forma...

Galatasaray, Bayer Leverkusen'den kadrosuna kattığı, taraftarın 'dayı' lakabını verdiği Kerem Demirbay için, Ezel dizisinin repliğine göndeme yapılan bir video hazırladı.

Son Güncelleme:

Galatasaray, Kerem Demirbay transferini duyurdu. Havalimanına geldiği gün tercih ettiği kıyafeti ve sözleri ile fenomen dizi Ezel'deki 'Ramiz Dayı' karakterine benzetilen Demirbay için, dizinin unutulmaz müziği eşliğinde bir video paylaşıldı.

Paylaşımda, "Salı gecesi İstanbul'a bir adam indi... Elinde bir bavul, içinde parçalı bir forma..." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler, Jude Bellingham'ı gol kralı yapacak! Yıldırım-Koç tekrar karşı karşıya! Fatih Demirkol'dan çarpıcı tespit Fenerbahçe taraftarı tercihini yaptı: Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu? Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho ile ilgili 'maaş' haberlerine tepki: "Sana ne!" "Rambo Okan" Aziz Yıldırım'ı beklerken bayıldı Real Madrid soyunma odasında Arda Güler sırası! Kimi boynundan öptü kimi bağrına bastı!