Galatasaray, Jorginho transferi için devreye girdi

İngiliz basınında yer alan haberde Galatasaray'ın Arsenal'da forma giyen İtalyan milli futbolcu Jorginho'yu kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Son Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'de 13 Eylül'de sona erecek olan yaz transfer dönemi öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Victor Osimhen'i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Sarı-kırmızılılar, orta saha transferi için rotasını İngiltere'ye çevirdi.

İngiliz basınından The Sun'da yer alan habere göre; Galatasaray, Arsenal'da forma giyen İtalyan milli futbolcu Jorginho'yu kadrosuna katmak istiyor.

Haberde 'Cimbom'un sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu için girişimde bulunduğu fakat Arsenal'ın futbolcunun takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı belirtildi.

Yeni transfer Mikel Merino'nun sakatlık geçirmesi nedeniyle teknik direktör Mikel Arteta'nın takımdaki rotasyonu ve uzun sezonu düşünerek yıldız futbolcunun takımda kalması yönünde görüş bildirdiği iddia edildi.

Galatasaray'ın Manchester United'dan Casemiro için de girişimlerde bulunduğu fakat transferde istediği sonucu alamadığı bildirildi.

Sonraki Haber