Galatasaray Jefferson Lerma'ya kafayı taktı, yeni teklif yükleniyor!

Kolombiya milli takımı ve Crystal Palace formasıyla üst düzey performans gösteren Jefferson Lerma, yeniden Galatasaray'ın radarına girdi.

Son Güncelleme:

Sene ortasında adı Fenerbahçe ile de anılan oyuncu için o dönem 15 milyon euro'luk bir bonservis bedelinden söz ediliyordu. Ancak transfer gerçekleşmemişti.

Crystal Palace'ta kalan Lerma'ya bu kez de Galatasaray talip oldu. Aslında sarı kırmızılı takımın Kolombiyalı oyuncuya olan ilgisi 2020 yılına dayanıyor. Bournemouth'ta oynarken Sarı-kırmızılı ekibin gözlemcileri bu oyuncuyu takibe almıştı ancak transfer edilememişti.

Copa America'da harikalar yaratan Kolombiya'nın bir parçası olan oyuncu için Sarı-Kırmızılı ekip yeniden harekete geçti. Ligde bu sezon 3 maçta ilk 11'de çıkan oyuncu ile Galatasaray'ın görüştüğü ve şimdi de Crystal Palace'a resmi teklifin sunulacağı aktarıldı.

Sarı kırmızılılar bu transfer için İngiliz kulübüne 10 milyon euro önermeyi planlıyor. Ancak Crystal Palace, Bournemouth'tan 20 milyon euro'ya aldığı oyuncu için 18 milyon euro'dan aşağı bir teklife sıcak bakmıyor.

Sonraki Haber