Galatasaray, Emre Mor transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray, Emre Mor transferini KAP bildirimiyle resmen açıkladı. Bu arada son iki güne Emre Mor ile menajerlik şirketinin CEO'su arasındaki atışma damgasını vurdu

Son Güncelleme:

latasaray'ın uzunca bir süredir transferi için kulübü Celta Vigo ile görüşmeler yaptığı Emre Mor'la ilgili dün oldukça ilginç gelişmeler yaşandı. Emre Mor'un resmi menajerlik şirketi WBD'nin CEO'su Erik Alonso, sosyal medya hesabından "Emre Mor'un Celta Vigo'dan Galatasaray'a transferi tamamlandı" paylaşımı yapması sarı - kırmızılı kulübün taraftarlarını coşturdu. Fakat Emre Mor'un instagram story'sinde Alonso'nun mesajını paylaşıp "Kim bu adam" demesi tam bir şok etkisi yarattı. Fakat saat 14:27'te Galatasaray'ın yaptığı KAP açıklaması menajerin doğruyu söylediğini ortaya çıkardı. Galatasaray, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, Emre Mor transferini resmen bildirdi. Açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Emre Mor'un Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü RC Celta de Vigo ile resmi görüşmelere başlanmıştır " denildi. Böylece Emre Mor'un Celta Vigo'dan kiralık olarak kadroya dahil edilmesi de kesinleşmiş oldu.


Daha önce Emre Mor'un Galatasaray ile menajerlik şirketini aradan çıkararak doğrudan görüşmesi nedeniyle Mor'un transfer yetkisini elinde bulunduran menajerlik şirketi konuyu yargıya taşıyacağını ve bu transferi engelleyeceğini açıklamıştı. Daha sonra yapılan görüşmelerde menajerlik şirketi transfere engel olmayacağını fakat konuyu adli mercilere taşıyacağını beyan etmişti. Mor'un "Kim bu adam" paylaşımının ardında taraftarın kafası iyiden iyiye karıştı.

Fakat Alonso'nun Emre Mor'a yanıtı gecikmedi. Yeni bir mesaj paylaşan Erik Alonso, "Emre, kim olduğumu yakında öğrenirsin. Celta Vigo ile transfer görüşmelerini ben yürüttüm. Geriye sadece senin Galatasaray'la anlaşman kaldı" dedi.

Bu mesaj da Celta Vigo ile Galatasaray'ın Emre Mor'un transferi konusunda anlaştığı iddialarını daha da güçlendirdi. Falcao transferini de tüm imkanlarıyla bitirmeye çalışan sarı - kırmızılı kulübün, Emre Mor için Deniz Türüç transferinden vazgeçtiği de gelen bilgiler arasında.



Sonraki Haber