Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - 27 Ağustos 2021 Cuma

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı hareketli saatler yaşanıyor. Marcao, Babel ve Falcao için kritik süreç başladı. İşte 27 Ağustos Cuma son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Son Güncelleme:

Galatasaray'dan son dakika transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı takımdan yeni hamleler var. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri ve GS'nin 2021 transfer listesi. 27 Ağustos. 

Marcao yol ayrımında

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem'e saha içinde saldırdığı için 8 maç ceza alan ve kadro dışı bırakılan Marcao yol ayrımına girmiş durumda.Brezilyalı yıldızın transferi için Napoli ve Krasnodar şu anda masada. Napoli'nin kiralama önerisi kabul edilmezken, Krasnodar'ın 8 milyon Euro'luk teklifi de yeterli bulunmadı. İtalyan basınına göre bugün Napoli'yi temsil eden bir yetkili İstanbul'a gelecek ve Galatasaray'la masaya oturacak. Sarı-Kırmızılılar eğer Marcao'yu satarsa hemen B planını devreye sokacak. Yönetim, Brezilyalı futbolcunun gitmesi halinde savunmaya 'yerli' takviye yapmayı planlıyor.

Yerine Ozan Kabak ya da Kaan Ayhan

Listede yer alan isimlerin başında Ozan Kabak geliyor. İddiaya göre Marcao'dan gelecek parayla ilk olarak Schalke'nin kapısı çalınacak. Beşiktaş'ın da gündemine giren Ozan Kabak için şu ana kadar tatmin edici bir teklif alamayan Alman kulübü köşeye sıkışmış durumda. Eğer 31 Ağustos'a kadar Ozan'a kulüp bulunamazsa, Galatasaray'ın transferdeki şansı artacak. Milli futbolcunun Türkiye'ye gelmesi halinde ilk tercihinin Sarı-Kırmızılılar olacağı ifade ediliyor. Fatih Terim de Ozan Kabak'ı ısrarla takımda görmek istiyor. Galatasaray'ın bu transfer için şartları sonuna kadar zorlayacağı ifade edildi. Yönetim eğer Ozan'ın transferinden sonuç alamazsa rota bu kez Kaan Ayhan'a dönecek. Cimbom, milli futbolcunun bonservisini almak için Sassuolo'ya teklif yapacak.

Ryan Babel her an ayrılabilir

Sarı kırmızılılar, yeni sezon kadro planmasında yer almayan Ryan Babel'i eski kulübü Kasımpaşa'ya önerdi. Kasımpaşa'nın teklifi ise yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Hollandalı yıldızın maaşının bir bölümünü ödemek oldu. İki kulüp arasında görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi. Öte yandan Ryan Babel'le Twente de ilgileniyor fakat Twente'nin Babel'in yıllık maaşını karşılama konusunda zorluk yaşayacağı belirtildi. 34 yaşındaki Suriman asıllı Hollandalı futbolcunun Galatasaray'la sözleşmesi Haziran 2022'de sona eriyor. Ryan Babel 2013-2015 arasında Kasımpaşa'da forma giymişti.

Falcao ve Feghouli'nin durumları

Galatasaray'da Babel'in yanı sıra Radamel Falcao'yla da yolların kısa süre içinde resmen ayrılması bekleniyor. Sarı Kırmızılılar iki futbolcunun yıllık maliyetinden kurtulup TFF'nin belirlediği harcama limitinde problem yaşamak istemiyor. Ayrıca Feghouli'den de yıllık maaşında indirime gitmesi talep edildi. Feghouli'nin bu talebe sıcak baktığı ve oyuncunun sözleşmesinin iki yıl daha uzatılması planlandığı belirtildi.

Sekidika Belçika'ya

Galatasaray Jesse Sekidika'yı Belçika ekibi Oud-Heverlee Leuven'e kiraladı. Bugün İstanbul'dan ayrılan 25 yaşındaki oyuncunun transferi kısa süre içinde açıklanacak.Galatasaray 2 sezon önce Sekidika'yı Eskişehirspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. 25 yaşındaki futbolcu geçen sezonun devre arasında ise Konyaspor 'a kiralanmıştı.

GALATASARAY'A GELENLER

Alpaslan Öztürk

Aytaç Kara

Barış Alper Yılmaz

Alexandru Cicaldau

Sacha Boey

Patrick van Aanholt

Berkan Kutlu

Victor Nelsson

GALATASARAY'DAN AYRILANLAR

Şener Özbayraklı

Younes Belhanda

Okan Kocuk

Emin Bayram

Jimmy Durmaz

Martin Linnes

Emre Taşdemir

Valentine Ozornwafor

Ryan Donk

Sonraki Haber