Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bombayı patlattı: Vaat ediyorum

 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 3-2 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından takımın tam formuna kavuşması için çok az bir süre kaldığını söyleyerek, “Seyir zevki yüksek bir Galatasaray izleteceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Kasımpaşa’yı deplasmanda 3-2 mağlup eden Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu ve takımın çok iyi oynadığını ifade ederek sözlerine başlayan Dursun Özbek, “Daha çok gol atan bir Galatasaray izleyeceğiz. Bugün de bunun emareleri görüldü. Oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Güzel bir Galatasaray olacak bu sene” dedi. Ligin uzun bir maraton olduğunu da sözlerine ekleyen Özbek, “Lig uzun bir maraton ve daha başındayız. Şu anda şampiyonluk konuşmak yanlış olur. Yaklaşık 26 tane oyuncu takımdan ayrıldı ve 13 yeni oyuncu geldi. Yeni bir takım hüviyetindeyiz. Takımın birbirine alışması kısa bir süre alacaktır. Bu süre zarfında da iyi futbol izlettirmek istiyoruz. Tam randıman alındığı zaman bambaşka bir Galatasaray izleneceğini vaat ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: İHA