Futbol tarihinin en ünlü aşk üçgeninin arka planı!

Maxi Lopez, Wanda Nara ve Mauro Icardi... Futbol dünyasının en çok konuşulan aşk üçgeninin aktörleriydiler. Hikayenin son perdesinde Nara, menajerliğini de yaptığı eşi Icardi'yle ayrıldığını açıkladı, akıllara hemen Nara'nın eski eşi Maxi Lopez geldi. İşte unutulmaz hikayenin perde arkası...

Son Güncelleme:

Film gibi bir hikaye. Modern futbol tarihinin en çarpıcı aşk üçgenlerinden biri... Başrollerinde Maxi Lopez, Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin yer aldığı bu üçgenin en sıcak gelişmesi, 23 Eylül sabahında Türkiye'de yankılanırken Wanda Nara, aynı zamanda menajerliğini yaptığı eşi Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı. Hikayenin buraya kadar nasıl geldiği ve son süreçte yaşananlar da anlatmaya, yeniden bakmaya değer. Meşhur hikaye Barcelona'da başlıyor. Icardi, Barça forması giyen yıldız forvet Maxi Lopez'le de henüz küçük bir çocukken burada imzasını alırken tanışıyor.

İki Arjantinli'nin yollarının İspanya'ya düşme sebepleri ise gayet farklı. Maxi Lopez'in kariyeri, Icardi'nin ise ailesi iki golcüyü İspanya topraklarına getirecekti.

Küçük yaştayken ailesinin Arjantin'den Kanarya Adaları'na taşınmasıyla Icardi, İspanya topraklarında yetişiyordu. Gran Canaria takımlarından Vecindario formasıyla parlayan Icardi için 2007'de İspanya devleri transfer yarışına girerken 2008 yazında henüz 15 yaşındaki yetenek ve ailesi tercihini Barcelona'dan yana kullanacaktı.

ICARDI GELİRKEN MAXI LOPEZ GİDİYORDU

Icardi, Barça'nın kapısından içeri girerken, Maxi Lopez'in Barcelona macerası ise sona eriyordu.

Henrik Larson'un sakatlığı nedeniyle 25 Ocak 2005'te henüz 21 yaşındayken River Plate'ten 6.5 milyon Euro'ya transfer edilen El Rubio (Sarışın) lakaplı Lopez, 23 Şubat'ta kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi maçında Giuly'nin yerine 64'te oyuna girdi ve 67'de, attığı ilk şutta ağları havalandırdı. 73'te ise ilk golde kendisine asist yapan Samuel Eto'o'ya aynı ikramda bulundu ve Barça, onun 1 gol ve 1 asistiyle Mourinho'nun Chelsea'sini Camp Nou'da 2-1 yendi.

Maxi Lopez'in bu heyecan verici başlangıcı, Barcelona günlerinin de zirvesiydi. Barça formasıyla sadece 19 maça çıkabildi, 2 gol attı, 3 de asist yaptı. Icardi'nin geldiği yaz Lopez, 2 milyon Euro'ya FC Moscow'a transfer oldu.

Maxi Lopez, skandal ifşa olduktan sonra Mauro Icardi'yle karşı karşıya geldikleri maçlardan önce seremonilerde Icardi'nin elini hiç sıkmadı. Fotoğraf: Shutterstock  

Şu an 38 yaşındaki Lopez, o dönem modellik yapan 1986 doğumlu Arjantinli Wanda ile 2008-2013 arasında evli kaldı. Ocak 2009'da Valentino Gaston, Aralık 2010'da Constantino ve Şubat 2012'de Benedicto dünyaya geldi. Üç yıl içinde üç erkek çocuk sahibi olan çiftin yolu 2010'da Moskova'dan İtalya'ya savrulurken, kariyerinin neredeyse tamamını gezgin geçiren Lopez, 2012'de Sampdoria'ya gidiyordu.

2011'de Barcelona'dan Sampdoria'nın altyapısına transfer olan Icardi de oradaydı. İkili 2012-2013'te A takımda buluşacak ve olaylar bundan sonra patlak verecekti...

Maxi Lopez, 10 yaş büyük olduğu genç golcüye adeta mentorluk yaparken Mauro ise Wanda-Maxi çifti ve çocuklarıyla bolca vakit geçiriyor, onlarla birlikte tatillere çıkıyordu. Icardi yıllar sonra yazdığı otobiyografisinde Sampdoria'dan Inter'e transfer ettiği yaz ilk kez Wanda Nara'nın kendisine, özel olarak mesaj attığını aynı yaz flört etmeye başladıklarını açıklayacaktı.

Çok geçmeden Wanda-Mauro çiftinin ilişkisi ifşa oldu ve Aralık 2013'te boşanma davası açıldı. Dava sonuçlandıktan kısa bir süre sonra Mayıs 2014'te Icardi ile Wanda Nara evlenecekti. Nisan ayında Sampdoria'nın Inter'le oynadığı maç öncesinde ise ortaya ikonik bir görüntü çıkacaktı.

UNUTULMAZ KARE...

2012-2013 sezonunda Sampdoria'da 10 gol atan Icardi, 2013 yazında Inter'e transfer oldu. Elit golcüler seviyesine çıktığı Inter'deki ilk sezonunda konuşulan konu aşk üçgeniydi. 13 Nisan 2014'te Sampdoria, Inter'i ağırlarken maç önü seremonisinde Icardi, Maxi Lopez'e elini uzatacak, Lopez ise Icardi'nin yüzüne dahi bıkmadan kendisine uzanan eli sıkmayacaktı. O maçı 4-0 Inter kazandı, Icardi iki gol atarken Maxi Lopez bir penaltı kaçırdı ancak skor veya maçın hikayesinden çok, o unutulmaz kare akıllarda...

Evliliklerinde Ocak 2015'te Francesca, Ekim 2016'da ise Isabella adında iki kız çocuğu sahibi olan Icardi ve Nara, bir dönem Arjantin'de adeta nefret sembolüne dönüştü. Maradona da dahil olmak üzere pek çok isim açık açık Icardi'yi sert bir şekilde eleştirdi. Toplamda 8 kez milli formayı giyen ve 2013-2017 arası hiç kadroya çağrılmayan Icardi'nin kariyerinde bu olayın etkisi olduğunu düşünülüyor.

Messi'nin Maxi Lopez'le çok yakın arkadaş olmasının da Icardi'nin milli takım ve PSG kariyerinde etkisi zaman zaman iddia ediliyor.

Çalkantılı aşk üçgeninin son perdesinde Arjantin basını, Icardi'nin menajerliğini de yapan Wanda Nara'nın şarkıcı L-Gante ile yakınlaşmasına dikkat çekmekte. Wanda Nara'nın aktif kullandığı ve ayrılık mesajını da paylaştığı Instagram hesabından eski eşi Maxi Lopez'i takibe alması da hikayenin yeni detaylara gebe olabileceği düşüncelerini doğuruyor...

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber