Fransa'da Beşiktaş korkusu: Maça gelmesinler diye her şeyi yapıyorlar

Önümüzdeki hafta perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon deplasmanına çıkacak Beşiktaş Fransızları şimdiden korkuttu. Siyah-beyazlı taraftarların stada ve şehre girişine yasak kararı aldırılması sonrası biletlerin Fransa'daki taraftarlara aktarılmasının engellenmeye çalışıldığı belirtildi.

Son Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında deplasmanda Olympique Lyon'a konuk olacak Beşiktaş, Fransızları şimdiden korkuttu. Haber Global Spor Yorumcusu Fatih Demirkol'un aktardığına göre; 2017'deki UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesi öncesi Beşiktaş ve Lyon taraftarları arasında çıkan olaylar ve maçın 45 dakika geç başlaması sebebiyle maç öncesi toplantı yapan Lyon Valisi, bir toplantı yaptı ve güvenliği sağlanamayacağı gerekçesiyle siyah-beyazlı taraftarların stada ve şehre girişine yasak koydurdu.

Fransız ekibi şimdi de, önceden maç için alınan biletlerin Fransa'da yaşayan taraftarlara aktarılmasını engellemek başta olmak üzere ısrarla Beşiktaş taraftarı maça gelmesin diye her türlü uygulamaya imza atıyor.

Galatasaray'da Icardi tartışması bitti mi? Nihat Kahveci coştu bir kere Mehmet Topal'ın takımı Petrolul Ploiesti'den 100. yıla özel tören Yeni Malatyaspor kongresinde kavga! Arda Güler'i keyfi yerindeyken izleyin A Milli Futbol Takımı Karadağ maçı için Samsun'da