Florya'da Fatih Terim'e destek için toplanan taraftarlar 'Yönetim istifa' sloganları attı

Galatasaray'da dün akşam Teknik Direktör Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından bugün sabah saatlerinde çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek, 'yönetim istifa' şeklinde tezahüratlarda bulunup Fatih Terim'e de destek verdi.

Son Güncelleme:

Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi dün akşam itibariyle son buldu. Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasın ardından da bu sabah çok sayıda taraftar, soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı. Sarı-kırmızılı futbolseverler, 'yönetim istifa' şeklinde tezahüratlar yaparken, Terim'e ise destek verdi. Ayrıca Fatih Terim'in bugün saat 14.00 gibi tesislere gelerek futbolcu ve çalışanlarla vedalaşması bekleniyor.

Kaynak: İHA

Challenge'a o da katıldı: Erden Timur'a yanıt veren Okan Buruk'tan taraftara çağrı Özbek'in listesinde yer alıp almayacağı merak ediliyor: Gündemdeki isimden "Ben buradayım" mesajı Antrenör heyecanıyla sosyal medyada ilgi odağı oldu Avrupa'dan olimpiyat şampiyonluğuna: Fenerbahçeli sporcular hedefi koydu Fenerbahçeli yıldızların tavla eğlencesi: Yenildiği gibi kaçtığı anlar güldürdü 2. Lig maçına TFF'den soruşturma! Demirkol: "İkisi birden küme düşebilir"