Finlandiya'da yarış sırasında iki kayak sporcusunun cinsel organları dondu!

Finlandiya'da Laponya bölgesinde geçen hafta sonu düzenlenen kayak yarışında iki sporcunun penisi dondu.

Son Güncelleme:

Fin sporcu Remi Lindholm ve İsveç'ten Calle Halfvarsson adlı kros kayakçıları, hafta sonu düzenlenen Ruka Dünya Kupasında beklenmedik bir durumla karşılaştı.

Her ikisi de kuzey Avrupalı olan ve soğuk hava şartlarına alışkın oldukları düşünülen sporcular mücadeleyi yine de tamamladı.   

İsveç gazetesi Expressen'e konuşan Halfvarsson, "Penisim gerçekten donmuştu, ısıtmak için 10 dakika boyunca çadırın içinde yatmak durumunda kaldım." dedi.   

Halfvarsson, "Neyseki ikinci çocuğum yolda ve bunun için şanslıyım çünkü böyle devam edersem gelecekte zor olacak" dedi.

Ruka'daki sıcaklıklar daha önce de erkek sporcular için tehlike arz etmiş ve giyilen içlikler bölgenin soğuğuna karşı yeterince koruma sağlamamıştı.

Erkek sporcular açısından benzer penis donması hadiseleri başka yarışmalarda da meydana gelmişti.

Finlandiya resmi radyo ve televizyon kurumu YLE'ye konuşan Profesör Maaret Castrén, kış sporları sırasında iyi giyinmenin önemli olduğunu söyledi.

Castrén, cinsel organların bulunduğu bölgenin daha ince bir deri tabakasına sahip olduğunu ve bu yüzden vücudun diğer bölgelerine göre daha hassas olduğunu belirtti.

FİN SPORCU FELÇ OLDU

İsveç ekiplerinden HV71'de kariyerini sürdüren buz hokeyi oyuncusu Sanni Hakala, kafasını kale direğine çarpmasının ardından felç geçirdi.

Hakala, 24 Kasım'da oynanan maçta ciddi şekilde yaralanmasının ardından sosyal medya hesabından durumuyla ilgili açıklama yaptı. Ellerinde ve kollarında işlev kaybı yaşadığını belirten 26 yaşındaki sporcu, "Hayatımın geri kalanında tekerlekli sandalyede oturmak zorunda kalabilirim." ifadesini kullandı.

Kaynak: Ajans Bizim

Sonraki Haber