Filenin Sultanları'nın çeyrek finale çıkmasını değerlendiren TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: "Yarı final ve final oynamak istiyoruz"

Paris 2024 Olimpiyatları'nda çeyrek finale çıkmayı garantileyen Filenin Sultanları'nın başarısını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ Haber Global'e değerlendirdi. Üstündağ, "Rakip kim olursa olsun çeyrek finalde de yenip biz yarı final, final oynamak istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme:

2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları C Grubu'nda bugün oynanan maçta Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1'lik skorla geçen Filenin Sultanları çeyrek finale çıkmayı garantiledi. Gözler ise çeyrek finalden önce 4 Ağustos Pazar günü oynanacak İtalya maçına çevrildi. Sultanlar'ın galibiyetini Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ Haber Global'e değerlendirdi. Üstündağ, "Rakip kim olursa olsun çeyrek finalde de yenip biz yarı final, final oynamak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş ceza aldığını açıklayan minik taraftarının yardımına koştu Özgecan cinayetinin üzerine başlamıştı, şimdi hedefi Avrupa şampiyonluğu Real Madrid'li Rodrygo kaşlarını aldırmamak için destansı bir mücadele verdi! Alperi Onar: "Kupayla başlamak hedeflerimizden bir tanesiydi" Garnier'den Süper Kupa açıklaması: "Mutlu sonuca ulaştığımız için memnunuz" Bodrum FK, Kasımpaşa'ya bileniyor