"Ferdi Kadıoğlu gitmek istemezse Ali Koç asla satmaz"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'na verdiği röportajda "Ferdi Kadıoğlu gitmek istemezse Başkan Ali Koç asla satmaz" dedi.

Son Güncelleme:

Acun Ilıcalı, Ferdi Kadıoğlu'nun olası transferiyle ilgili şunları söyledi:

"Başkanımız için Ferdi çok değerli hepimiz için çok değerli... Biz, Ferdi gitmek istemezse Ferdi'yi asla satmayız bunu net söyleyebilirim. Bugün 40 milyon Euro'yu getirin; Ali Koç, Ferdi'yi satmaz. Bu benim görüşüm. Bizim konuşmalarımızdan da aldığım izlenim bu. Tek bir şey bu büyüyü bozabilir, o da Ferdi eğer kalkıp bu kadar ısrara rağmen “Ben gitmek istiyorum” derse aynı şey benim de başıma geldi çocuk geldi bana “Gitmek istiyorum” dedi. Futbolcu gitmek istiyorsa gitmeli.

O gitmek isterse o zaman tabii ki Başkanımız o astronomik rakamı talep eder. Başkanımızın astronomik rakamı astronomiktir bence. Ali Koç'un sattığı oyunculara bir bakarsanız şimdiye kadar rakamlar dikkat ederseniz hep astronomik. Niye? Çünkü Başkanın önceliği hep Fenerbahçe. Biz, burada taraftarı temsil ediyoruz. Hepimiz bu görevdeyiz Fenerbahçe taraftarını temsilen. Burada vereceğimiz her kararın kulübün menfaati için olması lazım. Başkanımız da dikkat ederseniz oyuncuları niye satmıyor? Çünkü onlar hep değerli oyunculardı ama kulübün menfaati, çizgisi vardır futbolda. Kalkıp 40 milyon, 50 milyon diyorsun bunlar başka rakamlar burada başka şey konuşulur. 30 milyonun üzeri Ferdi için bana göre teklif gelebilecek bir miktar. Türkiye rekoru da olur zaten gelmiş geçmiş rekoru kırmış olur. Ama ona rağmen Ferdi “gitmek istemiyorum” desin Başkan asla Ferdi'yi yollamaz."

Fenerbahçe'nin derbi öncesi stadyumdaki hazırlıkları ne aşamada? Fenerbahçe'de Filip Kostic gerçekleri Carlo Ancelotti önce Arda Güler'i övdü, sonra bakın ne dedi Carlo Ancelotti: "Arda Güler'i bunun için eğitmedik" Arda Güler'i hiç bu kadar mutlu görmemiştik, yüzünde güller açtı Endrick, Arda Güler'in yüz ifadesini taklit etmeye çalıştı