Fenerbahçe'nin rekortmen eski milli atleti Tahsin Albayrak hayatını kaybetti

Fenerbahçe'nin eski milli atleti Hasan Tahsin Albayrak, 83 yaşında vefat etti.

Son Güncelleme:

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamada, "Eski rekortmen ve şampiyon atletlerimizden Tahsin Albayrak vefat etti. Disk ve gülle atma branşlarında şampiyonluklar kazanan ve Türkiye rekorları kıran Tahsin Albayrak 1940 doğumlu olup, 83 yaşında vefat etmiştir. 1977-1980 yılları arasında spor teşkilatında daire başkanlığı, 1986-1987 yıllarında Güreş ve Cimnastik Federasyonu Başkanlığı da yapan Tahsin Albayrak'a Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Allah rahmetiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun." ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI!

Fenerbahçe Kulübü, vefat eden eski sporcusu ve Yüksek Divan Kurulu Üyesi Hasan Tahsin Albayrak için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüzün eski sporcularından (Atletizm), 3205 sicil numaralı Yüksek Divan Kurulu Üyesi (YDK) Hasan Tahsin Albayrak vefat etmiştir.
 
Merhumun cenazesi 13 Aralık 2023 Çarşamba günü (Yarın) Erenköy Sahrayıcedit Camii’nden ikindi namazına müteakip kaldırılacaktır.
 
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

FENERBAHÇE'DEN, HAKEM HALİL UMUT MELER'E YAPILAN SALDIRIYA TEPKİ

Fenerbahçe, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı saldırıya tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu akşam oynanan Ankaragücü-Rizespor maçında, hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırıyı ibret, şaşkınlık ve üzüntü ile takip ettik. Halil Umut Meler'e geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıyoruz. Bu yaşananlarda sorumluluğu bulunan, bu tavrı ortaya koyan tüm şahısları en ağır şekilde kınıyoruz. Ülkemize ve Türk futboluna yakışmayan bu olaya dair Türk futbolunun tüm paydaşlarını, sorumluluğu bulunan tüm kişi ve kurumları birlikte hareket etmeye davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Sonraki Haber