Fenerbahçeli Uğur Güzeler, arkadaşının vasiyetini yerine getirdi, mezarına Trabzonspor bayrağı örttü

Karaman'ın Ermenek ilçesinde Fenerbahçe taraftarı olan Uğur Güzeler (42), 22 yıl önce trafik kazasında yaşamını yitiren arkadaşı Aziz Çavdar'ın mezarına, Çavdar'ın vasiyeti üzerine şampiyon olan Trabzonspor'un bayrağını örttü.

Son Güncelleme:

Trabzonlu olan ve babası Kemalettin Çavdar'ın maden ocağında çalışması nedeniyle Ermenek'te yaşayan Aziz Çavdar, 2000 yılında 20 yaşındayken geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Çavdar cenazesi Ermenek'te Fincan Tepesi'ndeki mezarlığa defnedildi. Çavdar'ın arkadaşı Uğur Güzeler, bu yıl Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine vasiyeti gereği mezarına Trabzonspor bayrağı örttü.

Kaynak: DHA

Özer Hurmacı'nın futbolculuk serüveni: Annesinin Maradonalı motivasyon yöntemini Kontra'da anlattı Fenerbahçe Beko- Monaco maçındaki kavgada Kerim Rahmi Koç çılgına döndü Modric'nin gözlerinin 360 derece görebildiğini kanıtlayan video! Challenge'a o da katıldı: Erden Timur'a yanıt veren Okan Buruk'tan taraftara çağrı Özbek'in listesinde yer alıp almayacağı merak ediliyor: Gündemdeki isimden "Ben buradayım" mesajı Antrenör heyecanıyla sosyal medyada ilgi odağı oldu