Fenerbahçeli Livakovic'e milli davet!

EURO 2024 Elemeleri'nde A Milli Futbol Takım'ımızın da yer aldığı D Grubu'nda bulunan Hırvatistan, Letonya ve Ermenistan ile yapacağı karşılaşmaların aday kadrosunu açıkladı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'nin kaleci Dominik Livakovic, Hırvatistan Milli Takımı’nın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Letonya ve Ermenistan ile oynayacağı maçların aday kadrosunda yer aldı.

EURO 2024 Elemeleri'nde Türkiye'nin de yer aldığı D Grubu'nda bulunan Hırvatistan, Letonya ve Ermenistan ile oynayacağı maçların aday kadrosunu açıkladı. Hırvatistan Milli Takımı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile aday kadro duyurulurken, Fenerbahçe'de forma giyen file bekçisi Dominik Livakovic de kadroda yer aldı.

HIRVATİSTAN'IN GRUPTAKİ DURUMU

Luka Modric önderliğindeki Hırvatistan D Grubu'nda çıktığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak topladığı 10 puanla grubun 3. sırasında bulunuyor.

Gruptaki son maçında Galler'e 2-1 mağlup olan Hırvatistan EURO 2024'e katılım hakkını tehlikeye atmıştı.

Hırvatlar grupta çıktığı 6 karşılaşmada 10 kez fileleri havalandırırken kalesinde ise 4 gol görmüştü.

Hırvatistan A Milli Takım'ı ilk maçta 2-0 yenerken, rövanş karşılaşmasında ise 1-0'lık skorla sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı.

Hırvatistan'ın aday kadrosu şu şekilde:

Kaleciler: Dominik Livakovic, Ivica Ivusic, Nediljko Labrovic

Defanslar: Domagoj Vida, Josip Juranovic, Josko Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanisic, Josip Sutalo, Martin Erlic, Martin Pongracic

Orta Sahalar: Luka Modric, Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic, Mario Pasalic, Lovro Majer, Luka Ivanusec, Luka Sucic, Nikola Moro

Forvetler: Andrej Kramaric, Bruno Petkovic, Marko Pjaca, Ante Budimir

Kaynak: İHA

Sonraki Haber