Fenerbahçe'den sakat oyuncuların durumuyla ilgili açıklama! İşte kaçıracakları maçlar

Fenerbahçe, Pendikspor'la oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Becao, Fred ve Samet Akaydın'ın sağlık durumları hakkında açıklama yaptı.

Son Güncelleme:

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan tetkikleri neticesinde; Rodrigo Becao’nun Hamstring grubundan (biseps femoris) tendon kopması, Fred Rodrigues’in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi süreçleri başlatılmıştır.

Aynı karşılaşmada oyundan çıkmak zorunda kalan bir diğer oyuncumuz Samet Akaydın da ise herhangi bir bulgu tespit edilmemiştir."

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Rodrigo Becao en az 2.5 ay, Fred ise 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

FRED'İN KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Fenerbahçe'de iki hafta sahalardan uzak kalması beklenen Fred, Süper Lig'de oynanacak olan Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarını kaçıracak. 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets Razgrad'la oynanacak mücadelede de takımını yalnız bırakacak.

Sezon başında 9.7 milyon Euro karşılığında Manchester United'dan transfer edilen Fred, Fenerbahçe formasıyla bugüne dek 14 resmi maça çıkarken 5 de asist üretti.

BECAO'NUN KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı Fred'e göre daha ciddi olan ve yaklaşık olarak 2.5 ay sahalardan uzak kalması beklenen Rodrigo Becao, en az 14 maç kaçıracak.

27 yaşındaki Brezilyalı savunmacı bu süreçte Süper Lig'de Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'la oynanacak derbi maçların da dahil olduğu 10 maçın yanı sıra, Galatasaray'la oynanacak TFF Süper Kupa maçını, ve UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki kalan üç maçı kaçıracak.

Sezon başında 8.3 milyon Euro karşılığında Udinese'den transfer edilen Rodrigo Becao, Fenerbahçe formasıyla bugüne dek 13 resmi maça çıkarken 1 de gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber