Fenerbahçe'den Olympiakos maçı paylaşımı: "90 dakika susmadan sevdamızı haykıracağız"

Fenerbahçe yarın oynanacak Olympiakos maçı için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Paylaşımda "90 dakika boyunca susmadan sevdamızı haykıracağız" ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finale çıkmak için yarın Yunanistan ekibi Olympiakos ile kritik bir sınava çıkacak olan Fenerbahçe, maç öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarlarını heyecanlandırdı. Sarı-lacivertlilerin resmi hesabından paylaşılan videoya "Yarın evimizde, evlerinizde, sokakta, her yerde 90 dakika susmadan sevdamızı haykıracağız! Haydi Fenerbahçe!" notu düşüldü.

Özbek'in "silahlı koruma" iddiasına Fenerbahçe'den jet cevap: "Büyük bir algı manipülasyonu" Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay U-19 göndermesi: Bakın bu sefer kimler geldi? Arda Güler, Ancelotti'nin kendisine söylediği o sözleri ilk kez açıkladı Joselu: Arda Güler elimizdeki bir elmas Derbi galibiyetini sarı-lacivertli taraftarlar Bağdat Caddesi'nde kutladı Derbi galibiyeti sonrası Fenerbahçe'ye Samandıra'da coşkulu karşılama