Fenerbahçe'den Galatasaraylıları kızdıracak "19.05" göndermesi

RAMS Park'taki kritik derbide ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0'lık skorla geçmeyi başaran Fenerbahçe'den Galatasaray'a imalı bir "19.05" göndermesi geldi. Sosyal medyadaki paylaşım büyük ilgi gördü.

Son Güncelleme:

Şampiyonluk düğümünün çözüleceği maç olarak bakılan Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'taki kritik derbi maçında ezeli rakibini Çağlar Söyüncü'nün golüyle 1-0 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe'den sarı kırmızılı taraftarları kızdıracak imalı bir gönderme geldi. Gün ve ayın Aslan'ın kuruluş yıl dönümü olan 1905'i işaret etmesi dikkate alınarak sarı-lacivertlilerin resmi sosyal medya hesabından Galatasaray'ı da etiketleyerek "19.05 hediyesi" ifadesiyle yapılan paylaşım büyük ilgi gördü.

Serhat Akın'ı ziyaret eden Mustafa Sarıgül: Seni herkes seviyor Arda Güler'den nefis asist, Carvajal'e sadece dokunmak kaldı Fenerbahçe Beko oyuncusundan skandal paylaşım Nihat Kahveci'den Jose Mourinho'ya sert eleştiriler Rafa Silva hepsini yok saydı, ne Cristiano Ronaldo'su kaldı ne Quaresma'sı! Arda Güler için kale fark etmiyor, büyük de olsa küçük de olsa her türlü atıyor