Fenerbahçe'de yeni teknik direktör kim olacak? İşte öne çıkan o isim

Fenerbahçe'de yeni direktörün yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Sarı lacivertlilerde İsmail Kartal ismi ön plana çıktı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün bu hafta içi açıklanması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı merek ediliyor.

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'ın sarı-lacivertli takıma vedasının ardından Başkan Ali Koç camiayı iyi bilen yerli bir teknik direktör ile yola devam etmek istediklerini açıklamıştı.

En güçlü aday konumunda ise İsmail Kartal bulunuyor. Yönetimden bir kesim de Abdullah Avcı'yı takımın başında görmek istiyor. Bu iki teknik adamdan birini belirleme konusunda Fenerbahçe'de son kararı Başkan Ali Koç verecek.

Camianın da nabzını yoklayan yönetimin bu sebeple İsmail Kartal'a daha sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler, Jude Bellingham'ı gol kralı yapacak! Yıldırım-Koç tekrar karşı karşıya! Fatih Demirkol'dan çarpıcı tespit Fenerbahçe taraftarı tercihini yaptı: Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu? Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho ile ilgili 'maaş' haberlerine tepki: "Sana ne!" "Rambo Okan" Aziz Yıldırım'ı beklerken bayıldı Real Madrid soyunma odasında Arda Güler sırası! Kimi boynundan öptü kimi bağrına bastı!