Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlığı: Jose Mourinho farkıyla gerçekleşen ikinci antrenman

Yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda başlayan Fenerbahçe'de oyuncular teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde 2. antrenmanına çıktı.

Son Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce'deki Topuk Yaylası'nda başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho mesaiye hızlı başladı. Oldukça sert geçtiği ve oyuncuların fizik gücünün zorlandığı ilk antrenmanın ardından bugün 2. antrenmanına çıktı. Fenerbahçe yeni sezon hazırlık kampını yerinde takip eden Haber Global Spor Yorumcusu Fatih Demirkol ve Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu izlenimlerini aktardı.

İşte Hamzaoğlu ve Demirkol'un notları;

- Yıllardır Fenerbahçe'yi takip eden biri olarak şunu söyleyebilirim; ilk defa bir sezon açılışı antrenmanında bu kadar sert bir idman gördüm.

- Jose Mourinho ismi Fenerbahçe teknik direktörü olarak açıklandığında sanki futbolcular antrenmana başlamışlar tatilde. Çünkü çok hazır gelmişler, çok fitler. Ve düğnkü antrenmanda zafiyet göstermediler.

- Szymanski ve Livakovic dün elendi, bir hafta izin verecek Jose Mourinho bu oyunculara. İki oyuncusunu Lugano maçına hazırlamak istiyor. Elenenler oldu mu hoca kesinlikle Lugano maçına önem verdiği için gerekirse tatillerini biraz kısa tutmayı planlıyor. Daha sonra ekstra izinler vererek oyuncuları dinlendirmek istiyor.

- Yarın kampa iki oyuncu katılıyor; Djiku ve Osayi-Samuel Topuk Yaylası'nda olacak. İki gün de onlar takımla çalışıp cumartesi günkü hazırlık maçında bütün oyunculara şans vermek istiyor.

- Özellikle çok uzun zamandır oynamayan Luan Peres dün idmanda çok hazır gördük. Çalışıyor, o da kendini ispat edip takımda kalmak istiyor. Şu an ebn çok dikkat çeken oyuncular arasında onu görüyoruz.

- Hoca çok hazırlık maçı istiyor. İstanbul'da da bir hazırlık maçı oynamak istiyor. İki gün İstanbul'da kalıp oradan Avusturya kampına geçecek takım. O arada bile takım ayarlanabilirse bir hazırlık maçı daha yapalım demişler.

Fenerbahçe taraftarından Ali Koç istifa yürüyüşü Serhat Akın'ı ziyaret eden Mustafa Sarıgül: Seni herkes seviyor Arda Güler'den nefis asist, Carvajal'e sadece dokunmak kaldı Fenerbahçe Beko oyuncusundan skandal paylaşım Nihat Kahveci'den Jose Mourinho'ya sert eleştiriler Rafa Silva hepsini yok saydı, ne Cristiano Ronaldo'su kaldı ne Quaresma'sı!