Fenerbahçe'de teknik direktörlük için ismi geçen isimlerden peş peşe açıklamalar! Son kulis bilgisine göre öndeki isim

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mali Genel Kurul'daki konuşmasında yeni teknik direktörün camiayı tanıyan bir Türk olacağını söyledi. İsmi geçen isimlerden ise peş peşe açıklamalar geldi. Öte yandan, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, aldığı kulis bilgisini paylaştı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Mali Genel Kurulu'nda konuşan Başkan Ali Koç, Jorge Jesus sonrası yeni hocanın Türk olacağını ifade etti. Koç, hocayı tarif ederken 'camiayı bilen' ifadesini kullandı, akla Fenerbahçe'yi çalıştıran ya da top koşturmuş eski isimler geldi.

Bu isimlerden de peş peşe açıklamalar geldi...

"VOLKAN DEMİREL VE İSMAİL KARTAL İSİMLERİ GÜNDEMDE"

Mali Genel Kurulu takip eden Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, "Yaptığım kulisler sonucu şunu söyleyebilirim; Aykut Kocaman ve Abdullah Avcı isimlerine sıcak bakılmıyor. Volkan Demirel ve İsmail Kartal isimleri gündemde. Çok değişken bir süreç yaşanıyor. Pazartesi günü yönetim kurulu toplantısında nihai bir karar verilmesi bekleniyor" ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu daha sonra yeni bir bilgi daha vererek "Fenerbahçe’de teknik direktörlük için ön plana çıkan isim İsmail Kartal oldu. Son karar pazartesi günü yönetim kurulu toplantısında verilecek" dedi. 

Kaynak: Haber Global TV