Fenerbahçe'de tarihi gün! Oyunu kullanan Aykut Kocaman'dan Haber Global'e özel açıklamalar: "Fenerbahçe'ye yakışır bir hal"

Fenerbahçe'de Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında geçen seçim rekabetinde son saatlere girilirken oyunu kullanan eski teknik direktör Aykut Kocaman Haber Global'e konuştu. Kocaman, "Olağanüstü bir durum tam Fenerbahçe'ye yakışır bir hal" dedi.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'de başkanlık düğümü bugün çözülüyor. Mevcut başkan Ali Koç ile eski başkan Aziz Yıldırım'ın yarıştığı olağan kongrede oy kullanma işleminde de artık son saatlere girildi. Fenerbahçe'nin efsane ismi, kulüpte hem oyunculuk hem teknik direktörlük yapmış Aykut Kocaman da oyunu kullandıktan sonra Haber Global'e özel açıklamalarda bulundu. Kocaman seçimlerle ilgili "Olağanüstü bir durum tam Fenerbahçe'ye yakışır bir hal" ifadelerini kullandı.

Şampiyon Fenerbahçe Beko’nun bayrağı köprüye asıldı Levent Mercan: "Mourinho hem sol bek hem orta sahada beni kullanabilir" Hollandalı taraftarların coşkulu maç önü yürüyüşü Fenerbahçeliler taraftara imza dağıttı Jose Mourinho'nun dehasına şahit olmak için dikkatle dinleyin! Jose Mourinho Fenerbahçe taraftarının kalbini kazandı