Fenerbahçe'de orta saha transferi için konuşulan futbolcular

William Carvalho'nun maliyeti nedeniyle yeni arayışlara başlayan Fenerbahçe'nin orta saha transferi için gündeminde olan isimleri Sercan Hamzaoğlu, Kontra'ya Soruyorum'da anlattı.

Son Güncelleme:

Kontra'ya Soruyorum yorumcusu Sercan Hamzaoğlu, "William Carvalho Fenerbahçe'nin orta sahadaki ilk transfer adayı. Ama bunun bir maliyeti var. Betis, 10 milyon Euro bonservis istiyor. Fenerbahçe'nin bu oyuncu için verebileceği bonservis 5 milyon Euro bandında. Pazarlıklar neticesinde bu rakamlar Fenerbahçe'nin istediği seviyeye inmezse alternatiflere yönelecekler. Willian Arao ve Vinicius Souza'nın isimleri geçiyor. Üç isim de Fenerbahçe'nin listesinde yer alıyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Challenge'a o da katıldı: Erden Timur'a yanıt veren Okan Buruk'tan taraftara çağrı Özbek'in listesinde yer alıp almayacağı merak ediliyor: Gündemdeki isimden "Ben buradayım" mesajı Antrenör heyecanıyla sosyal medyada ilgi odağı oldu Avrupa'dan olimpiyat şampiyonluğuna: Fenerbahçeli sporcular hedefi koydu Fenerbahçeli yıldızların tavla eğlencesi: Yenildiği gibi kaçtığı anlar güldürdü 2. Lig maçına TFF'den soruşturma! Demirkol: "İkisi birden küme düşebilir"