Fenerbahçe'de Mourinho imzalıyor! İşte imza töreni öncesi Kadıköy'de son durum

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi. Portekizli teknik adam için saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda taraftar önünde imza töreni düzenlenecek.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, kendisini resmen Fenerbahçeli yapacak sözleşmeye imza atmak üzere İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılanan tecrübeli teknik adam için saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek.

Taraftara açık olan törenin biletlerinin satışa çıktıktan 3 dakika sonra tükendiği öğrenildi. İmza töreni öncesi Kadıköy Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Kompleksi önündeki havayı ve son gelişmeleri Haber Global Muhabiri Mehmet Altunışık aktardı.

Voleybol camiası adına gurur günü: Ataşehir’de Eda Erdem Parkı törenle açıldı Arda Güler'den tam isabet: Yine kalitesini konuşturdu Önce attı sonra "Ceketle zor" dedi: Basketbol Gelişim Merkezi'nin ilk sayısı Cumhurbaşkanı'ndan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'dan hakem tepkisi: "Garip şeyler var" Mete Vardar: "Taraftarlarımızla birlikte bu başarıyı elde edeceğiz" Arda Güler ve Andriy Lunin'e neler oluyor?