Fenerbahçe’de Crespo’nun yıllık kazancı belli oldu

Fenerbahçe sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Miguel Crespo'nun mukavelesinin 2025 yılına kadar uzatılması konusunda anlaşma sağladı. Portekizli oyuncunun sözleşmesinde iyileştirilme de yapıldı.

Son Güncelleme:

Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan ve çıktığı 14 resmi karşılaşmayı da kazanan Fenerbahçe, bir yandan da iç transfer çalışmalarına başladı.

Sarı-lacivertliler bir süredir sözleşme görüşmelerini sürdürdüğü Miguel Crespo ile sözleşme uzatma görüşmelerinde mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe, sözleşmesini uzattığı Portekizli futbolcusu Miguel Crespo’nun yıllık kazancında da artış yaptı.

2025’e kadar sarı-lacivertlilerle sözleşme yenileyen 27 yaşındaki orta sahanın eski maaşı senelik 500 bin Euro’ydu. Fenerbahçe yönetimi, oyuncuya yeni kontratında bonuslar dahil maksimum 950 bin-1 milyon Euro arası bir ücret ödeyecek.

Fenerbahçe’ye 2021’de gelen Crespo’nun yeni sözleşmesindeki kazancı da yaklaşık 2 katı artmış oldu.

FENERBAHÇE DE AÇIKLADI

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2021 yılından bu yana formamızı giyen Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo’nun sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Başarılı orta saha oyuncusu, 2024-2025 sezonunun sonuna kadar Futbol A Takımımızın formasını giyecek." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber