Fenerbahçe'de bardağı taşıran son damla: Üç yönetici masaya elini vurdu

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yollar ayrıldı. Bu haberin öncesinde Kontra'ya SoruYorum'da Sercan Hamzaoğlu, bu gidişin habercisi olacak olayı anlattı. İşte Vitor Pereira konusunda bardağı taşıran son damla.

Son Güncelleme:

Youtube'da yayınlanan Kontra'ya SoruYorum'da Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın açıkladığı Beşiktaş maçı kadrosuna yöneticilerin bazılarının tepki gösterdiğini belirten Sercan Hamzaoğlu, İrfan Can ve Pelkas'ın Pereira'yla sorun yaşadığını söyledi. Hamzaoğlu, Pereira'nın "tazminatımı verin gideyim" modundaymış gibi davrandığı tespitinde bulundu. Bu açıklamadan bir süre sonra da Fenerbahçe'nin Vitor Pereira'nın sözleşmesini feshettiği haberi KAP'a düştü.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe Beko- Monaco maçındaki kavgada Kerim Rahmi Koç çılgına döndü Modric'nin gözlerinin 360 derece görebildiğini kanıtlayan video! Challenge'a o da katıldı: Erden Timur'a yanıt veren Okan Buruk'tan taraftara çağrı Özbek'in listesinde yer alıp almayacağı merak ediliyor: Gündemdeki isimden "Ben buradayım" mesajı Antrenör heyecanıyla sosyal medyada ilgi odağı oldu Avrupa'dan olimpiyat şampiyonluğuna: Fenerbahçeli sporcular hedefi koydu