Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in sözleşmesinin 2025 yılına kadar uzatıldığı Türkiye Futbol Federasyonu resmi İnternet sitesine yansıdı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'de daha önce genç yaşı sebebiyle 2025 yılına kadar sözleşme imzalanabilen ancak hem 18 yaşına girmesi, hem de sergilediği performansla büyük kulüpleri peşine takması sebebiyle yeni sözleşme görüşmelerine başlanan Arda Güler'de flaş bir gelişme yaşandı.

Genç oyuncunun 1 Haziran 2023'te yürürlüğe girecek sözleşmesi, TFF kayıtlarına yansıdı. Bu gelişme spor medyasında "Arda Güler'in sözleşmesi uzatıldı" değerlendirmelerine sebep oldu.

Ancak Arda Güler'in sözleşmesi yenilenmedi. Fenerbahçe, daha önce imzalanan sözleşmeyi kurallar gereği sezon bitmeden TFF'ye bildirdi ve bu durum yanlış anlamalara sebep oldu.

Mevcut sözleşmesinde "1500 dakika oynamazsa 5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan Arda Güler ile başta Barcelona, PSG, Napoli, Borussia Dortmund ve Leipzig olmak üzere Avrupa'nın birçok dev kulübü ilgileniyor.

Fenerbahçe'nin Arda Güler'le kısa süre içinde yeni bir sözleşme imzalayarak hem sözleşme süresini uzatması hem de serbest kalma bedelini artırması bekleniyor.

32 MAÇTA 11 GOLLÜK KATKI

Arda Güler bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 32 maça çıkarken 11 gollük katkı (6 gol - 5 asist) sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber