Kulüplerden Özkan Uğur için başsağlığı mesajı

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yaşamını yitiren Türk sanat camiasının ünlü ismi Özkan Uğur için taziye mesajı yayınladılar.

Son Güncelleme:

Süper Lig kulüplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş hayatını kaybeden Türk sanat camiasının unutulmaz ismi Özkan Uğur için taziye mesajı yayınladı.

Fenerbahçe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Müzisyen ve sinema sanatçısı kıymetli Özkan Uğur’un vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ise usta isim için paylaştığı mesajda, "Türk müziğinin ve sinemasının usta sanatçılarından Özkan Uğur'un vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kıymetli Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş ise değerli sanatçı için, "Türk müziğinin efsane isimlerinden, değerli sanatçı Özkan Uğur’un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Özkan Uğur’a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz" mesajını paylaştı.

Kaynak: İHA

Sonraki Haber