Fenerbahçe pes etmiyor

Fenerbahçe, özellikle son haftalarda geriye düştüğü maçlarda pes etmeyerek gösterdiği mücadeleyle dikkati çekiyor.

Son Güncelleme:

Son olarak Konyaspor maçında ilk yarıyı 1-0 geride tamamlayan sarı-lacivertliler, ikinci yarıdaki geri dönüşüyle bir kez daha 3 puana ulaştı.

İsmail Kartal yönetiminde ligde 10 maça çıkan Fenerbahçe, bu müsabakaların 5’inde ilk golü yiyen taraf oldu. Altay, Giresunspor ve Konyaspor karşısında 1-0 yenik durumdan maçları 2-1 kazanan sarı-lacivertliler, bu süreçte sadece Medipol Başakşehir karşısında geri dönüşe imza atamadı. Fenerbahçe, Kartal yönetiminde geriye düştüğü 5 maçtaki 15 puanın 10’unu ise almayı başardı.

8 MAÇI ÇEVİRDİ

Fenerbahçe, bu sezon maç içinde skor olarak geriye düştüğü 15 maçın 8’inde sahadan yenik ayrılmamayı başardı.

Süper Lig’de toplam 7 yenilgisi bulunan sarı-lacivertliler, bu mağlubiyetlerin dışında 8 kez daha maç içinde mağlup duruma düştü. Bu 8 maçta Fenerbahçe, 4 galibiyet, 4 beraberlik alarak yenilgilerden kurtulmayı başardı.

ÇIKIŞIN SIRRI: İKİNCİ YARI PERFORMANSI

Son 6 haftada gösterdiği performansla 18 puanın 16’sını toplayan ve hiç yenilgi almayan Fenerbahçe’nin başarısının sırrı; ikinci yarılardaki golcü kimliği oldu.

Bu maçlarda 14 gol atan sarı-lacivertliler, ilk yarılarda sadece 3 gol bulabildi. İkinci devrelerde ve maçların son yarım saatinde daha da etkili olan İsmail Kartal’ın öğrencileri, ikinci 45 dakikalarda ise toplam 11 gol kaydetti.

Rakip filelerin havalandırıldığı bu 11 golün 8’inin ise maçların son 25 dakikalık bölümünde gelmesi de Fenerbahçe’nin “pes etmeyen” oyununun örneği oldu.

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber