Fenerbahçe Opet'in kaptanı Alperi Onar: "Kupayla başlamak hedeflerimizden bir tanesiydi"

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Alperi Onar, “Sezona kupayla başlamak hedeflerimizden bir tanesiydi. Yarıştığımız tüm kulvardaki kupaları kazanmak istiyoruz. Taraftarımız yanımızda olamadı. Bugünü biraz buruk yaşıyoruz. Yine de kazanarak başladığımız için mutluyuz” dedi.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe Opet, FIBA Kadınlar Süper Kupa maçında Beşiktaş'ı 79-63 mağlup ederek üst üste ikinci kez bu kupanın sahibi oldu. Maçın ardından Fenerbahçe Opet'in kaptanı Alperi Onar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sezona kupayla başladıkları için mutlu olduğunu ifade eden Alperi Onar, “Yeni bir araya gelmiş bir takımız. Bir gün beraber idman yapabildik. Yeni üç oyuncu aramıza katıldı. Maçın başı bizim için zor oldu. Sezona kupayla başlamak hedeflerimizden bir tanesiydi. Yarıştığımız tüm kulvardaki kupaları kazanmak istiyoruz. Şu an vaktimiz var. Taraftarımız yanımızda olamadı. Bugünü biraz buruk yaşıyoruz. Yine de kazanarak başladığımız için mutluyuz” ifadelerinde bulundu.

"FENERBAHÇE YARIŞTIĞI TÜM KUPALARA TALİP OLAN BİR KULÜP"

Alperi Onar, sözlerini şöyle tamamladı:

“Her sene değişen bir kadromuz oluyor. Geçmişi arkamızda bırakmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız tecrübeleri yanımıza alıyoruz ama yaşadığımız mutlulukları bir kenara bırakıyoruz. Fenerbahçe, yarıştığı tüm kupalara talip olan bir kulüp. Burada olmamızın amacını biliyoruz. Motivasyon kaynağımız bu.”

Garnier'den Süper Kupa açıklaması: "Mutlu sonuca ulaştığımız için memnunuz" Bodrum FK, Kasımpaşa'ya bileniyor Fenerbahçe Twente maçı için Hollanda'da Galatasaray, Letonya'ya gitti Edin Dzeko’dan eşine coşkulu doğum günü kutlaması Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un o hareketi sosyal medyanın gündeminde