Fenerbahçe milli futbolcu için harekete geçiyor

Yaklaşan ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan'ın transferi için harekete geçiyor.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe, devre arasında orta sahasını güçlendirmek istiyor.

TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe, Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan'ın transferi için önümüzdeki günlerde somutlar adımlar atmaya başlayacak.

Alman futbol platformu Transfermarkt'ın piyasa değerini 13 milyon Euro olarak gösterdiği Salih Özcan'ın Borussia Dortmund'la 2.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

SALİH ÖZCAN'IN KARİYERİ

Kariyerine Köln'de başlayan ve sonrasında bir sezon Holstein Kiel'de kiralık olarak forma giyen Salih Özcan, geçtiğimiz sezon başında 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Borussia Dortmund'a transfer oldu.

Borussia Dortmund ile ilk sezonunda 36 maçta 2 asist üreten 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon ise şimdiye dek 10 maçta görev yaptı ve 660 dakika sahada kaldı.

A Milli takım formasını da 14 kez sırtına geçiren Salih Özcan, 1 asist kaydetti.

Salih Özcan - A Milli Takım [DepoPhotos]

DORTMUND, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. hafta maçında Newcastle United'ı konuk eden Borussia Dortmund, her iki yarıda bulduğu birer golle mücadeleyi 2-0 galip tamamladı.

Sarı-siyahlılara 3 puanı getiren golleri 26. dakikada Niclas Füllkrug ve 79. dakikada Julian Brandt kaydetti.

Milli futbolcu Salih Özcan ilk 11'de başladığı karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.

Gruptaki günün diğer maçında lider PSG, deplasmanda karşılaştığı Milan'a 2-1 mağlup oldu.

Bu sonuçların ardından 7 puana yükselen Borussia Dortmund liderlik koltuğunu Fransız devinden devraldı. 6 puanda kalan PSG ikinciliğe gerilerken, 5 puana yükselen Milan 3.'lüğe yükseldi, 4 puanda kalan Newcastle United ise son sıraya geriledi.

F Grubu'nun 5. haftasında Milan ile Borussia Dortmund, PSG ile de Newcastle United karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Diğer

Sonraki Haber