Fenerbahçe Luiz Gustavo'yu açıkladı!

Fenerbahçe, uzun süredir Marsilya'dan transfer etmek için görüşmelerini sürdürdüğü ve dün İstanbul'a getirdiği Luiz Gustavo ile her konuda anlaştı. Sarı-lacivertli ekip Gustavo için Marsilya'ya 6 milyon Euro ödeyecek

Son Güncelleme:

Fenerbahçe Luiz Gustavo transferini resmen bitirdi. 
Fenerbahçe tarafından KAP'a yapılan açıklama'da, "Profesyonel futbolcu Luiz Gustavo Dias'ın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Olympique de Marseille SASP kulübüne transfer bedeli olarak 6.000.000 Avro ödenecektir.

FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır." denildi.

Ön libero bölgesine takviye yapmak için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Luiz Gustavo'nun transferi için kulübü Marsilya ile anlaşma sağladığı kaydedilmiş fakat transferin detayları belli olmamıştı. Yıldız oyuncuyu dün özel bir uçakla İstanbul'a getiren Fenerbahçe, Gustavo ile anlaşma sağlarken Marsilya ile detayları bugün tamamladı.

Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud Luiz Gustavo transferini dün aslında birinci ağızdan açıklamıştı.

Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud, 'Luiz Gustavo, Fenerbahçe'den yeni bir teklif aldı ve ayrılmak istediğini söyledi. O, şu an Türkiye'de' ifadelerini kullanmıştı.


Sonraki Haber