"Fenerbahçe, Leonardo Bonucci için görüşmelerini sürdürüyor" iddiası

Fenerbahçe'nin Union Berlin'den ayrılmak istediği belirtilen İtalyan stoper Leonardo Bonucci için görüşmelerini sürdürdüğü ve transferin bu hafta içerisinde netlik kazanmasının beklendiği iddia edildi.

Son Güncelleme:

Devre arası transfer döneminde orta saha ve savunmaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe çalışmalarını sürdürüyor.

Süper Lig'de ara transfer dönemi 11 Ocak'ta başlayacak. Sarı-lacivertliler bu tarihin öncesinde transfer listesinde bulunun isimler için nabız yoklamaya devam ediyor.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe, Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmak için çalışmalarına devam ediyor.

Tarafların transfer hakkında verilecek son kararın bu hafta içerisinde netleşmesi için temaslarını sürdürdüğü ifade edildi.

Sezon başında Juventus'tan ayrılarak Almanya Bundesliga ekibi Union Berlin'le anlaşma sağlayan fakat takımda mutsuz olduğu bildirilen 36 yaşındaki stoperin bu sebeple ayrılmak istediği iddia edilmişti.

Tecrübeli stoper sezon başında transfer olduğu Union Berlin'de tüm kulvarlarda toplamda 10 karşılaşmada süre alırken 1 gol kaydetti.

Juventus, Milan, Genoa gibi takımlarda forma giyen Bonucci toplamda 12 sezon oynadığı Juventus'ta Giorgio Chiellini ile savunmada kurduğu partnerlikle akıllarda yer edinmişti.

Sonraki Haber