Fenerbahçe için forvet iddiası: "Şu an için ihtimal yok"

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe ile adı anılan Beşiktaş'ın golcüsü Aboubakar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'nin forvet transferi için ismi geçen Vincent Aboubakar hakkında, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu değerlendirmelerde bulundu.

"KONTRA'ya Soruyorum" programında konuşan Hamzaoğlu, "Hoca yerli santrfor dedi, yabancı demedi. Israrla niye medyada insanların gözüne sokuyorlar bu oyuncuyu. Bu şartlarda olmaz. Mesela, sezon sonu olur. Dzeko bıraktım diyecek ki bu oyuncuya gidilsin. Nedir bunun arkasındaki güç ben anlamış değilim. Aboubakar için ihtimal yok. Zaten sakat dönmüş. Fenerbahçe sorunlu, sakat bir oyuncuyu ne yapacak? Batshuayi gitmişse, Dzeko gitmişse konuşursun ama şu anda geçelim" dedi.

Manisa FK'dan videolu gönderme Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor